Lanthandeln

Vi älskar bra råvaror

Välkommen till vår butik där varenda vara är utvald med omsorg av våra kockar. Vi är stolta över de produkter vi säljer och berättar gärna om varje varas bakgrund, unika egenskaper och bästa sätt att tillagas. Precis som i restaurangen följer butikens utbud säsongerna och råvarorna är nästan uteslutande ekologiska och närproducerade av småskaliga producenter.

Det hängmörade svenska nötkött vi säljer kommer från Grantelius kött och får vilken vardag som helst att smaka fest. Våra goda ägg köper vi in från Peter på Sanda Hönseri i Västerhaninge. Vi säljer även ostar från gårdsmejerier och många andra delikatesser – från charkuterier och pasta till olivolja, alla utvalda på grund av just deras unika smaker och egenskaper.

Lanthandelns julmat

Dags att beställa

Årets delikatesser

Julmat i delikatessdisken

Sill

Stycka fläskkotlett

Julskinka

Millesgården Lanthandel tillagar traditionella juldelikatesser av råvaror med hög kvalitet. Från sill och korv till pastej och sylta. Och så Lanthandelns klassiska julskinka, förstås. Givetvis från en glad svensk gårdsgris.

Gör det enkelt för dig och förbeställ maten. Fyll i vårt beställningsformulär och lämna det till oss så förpackar vi delikatesserna åt dig. Då går det snabbt och smidigt när maten hämtas. Självklart kan du även ringa in din beställning (08-446 75 93) eller skicka formuläret via mejl.

Formulär

Boka nu

Formulär

Tradition sedan 2010

Lanthandelns julskinka

Julblomma

Vår julskinka kommer från familjen Wiberg och deras prisbelönta gård Stommen Long utanför Vara. Klicka här för att läsa mer om gården. Skinkan tillagas sedan av kockarna på Lanthandeln enligt väl beprövad metod.

Gris
För dig som vill tillaga själv

Recept