Lanthandeln

Vi älskar bra råvaror

Välkommen till vår butik där varenda vara är utvald med omsorg av våra kockar. Vi är stolta över de produkter vi säljer och berättar gärna om varje varas bakgrund, unika egenskaper och bästa sätt att tillagas. Precis som i restaurangen följer butikens utbud säsongerna och råvarorna är nästan uteslutande ekologiska och närproducerade av småskaliga producenter.

Det hängmörade svenska nötkött vi säljer kommer från Grantelius kött och får vilken vardag som helst att smaka fest. Våra goda ägg köper vi in från Peter på Sanda Hönseri i Västerhaninge. Vi säljer även ostar från gårdsmejerier och många andra delikatesser – från charkuterier och pasta till olivolja, alla utvalda på grund av just deras unika smaker och egenskaper.

Butik

Mat för avhämtning

Papperspåsar i Lanthandeln

All härlig mat som serveras i kaféet går utmärkt att köpa för avhämtning i butiken. Hör gärna av er i förväg så förpackar vi maten till er.

Meny

Butik

Julmat från Lanthandeln

Julmat i delikatessdisken

Sill

Stycka fläskkotlett

Julskinka

Låt oss hjälpa er med jul- och nyårsmaten. Hos oss kan du beställa allt från sill och korv till pastej och sylta. Och så Lanthandelns klassiska julskinka, förstås. Givetvis från en glad sigillmärkt gårdsgris.

Gör det enkelt för dig och förbeställ maten hos oss. Fyll i vårt beställningsformulär (publiceras i november) och lämna det till oss så kan du hämta din beställning i butiken redan nästa dag.