Butik

14 resultat

Andra matvaror I Lanthandeln säljer vi  matvaror från små regionala producenter. Här ser du ett par exempel.

Butik Vi brinner för bra råvaror! I vår butik hittar du bara råvaror som är speciellt utvalda av oss kockar. En nära dialog med våra leverantörer gör att vi hittar produkter med de bästa smakerna och det finaste hantverket.

Charkuterier Vi gillar verkligen charkuterier! På Millesgården Lanthandel hittar du enbart utvalda charkprodukter av högsta kvalitet.

Färdiga rätter Du behöver inte vara hos oss för att njuta av vår mat. På Millesgården Lanthandel erbjuder vi alltid färdiglagade rätter och tillbehör, klara för uppvärmning.

Julskinka Många av våra kunder frågar vad som är så speciellt med vår julskinka. Vi avslöjar gärna hemligheten och tipsar om recept.

Kaffe Precis som många andra kockar, är vi hela tiden på jakt efter nya smakupplevelser. Just nu intresserar vi oss extra mycket för kaffe.

Kontakt Millesgården Lanthandel finns på Herserudsvägen 28 på Lidingö. Här finner du alla våra kontaktuppgifter och öppettider.

Kräftor Vi har letat över hela Sverige efter kräftor som håller samma höga kvalitet som vårt kött. Vi hittade dem i Sörmland. Nu är dock säsongen för kräftorna över och vi fortsätter jakten efter andra härliga naturliga svenska råvaror.

Lamm Våra lamm kommer från Karlsfälts Gård. Lammen är uppväxta i ett öppet stall på Österlens slätter med fri tillgång på naturligt foder. Vi styckar själva och erbjuder alla detaljer.

Meny färdiglagat Här ser du vår meny för färdiglagade rätter och tillbehör, klara för uppvärmning.

Ost Våra ostar är handplockade och kommer från små utvalda gårdsmejerier med traditionellt hantverk.

Presenter Lanthandeln har många produkter som passar att ge bort som present. Här kan du se några erbjudanden och förslag.

Svenskt kött Vi jobbar med lamm-, gris- och nötkött från svenska gårdar - t.ex. Karlsfälts Gård. Vi jobbar även med svenskt vilt, gris- och nötkött från Grantelius Delikatesser.

Vilt Eftersom vi själva jagar är vi extra stolta över vårt viltkött, som kommer från de svenska skogarna. Vissa djur har vi själva nedlagt - mer ekologiskt blir det inte.