Kött

6 resultat

Butik Vi brinner för bra råvaror! I vår butik hittar du bara råvaror som är speciellt utvalda av oss kockar. En nära dialog med våra leverantörer gör att vi hittar produkter med de bästa smakerna och det finaste hantverket.

Charkuterier Vi gillar verkligen charkuterier! På Millesgården Lanthandel hittar du enbart utvalda charkprodukter av högsta kvalitet.

Julskinka Många av våra kunder frågar vad som är så speciellt med vår julskinka. Vi avslöjar gärna hemligheten och tipsar om recept.

Lamm Våra lamm kommer från Karlsfälts Gård. Lammen är uppväxta i ett öppet stall på Österlens slätter med fri tillgång på naturligt foder. Vi styckar själva och erbjuder alla detaljer.

Svenskt kött Vi jobbar med lamm-, gris- och nötkött från svenska gårdar - t.ex. Karlsfälts Gård. Vi jobbar även med svenskt vilt, gris- och nötkött från Grantelius Delikatesser.

Vilt Eftersom vi själva jagar är vi extra stolta över vårt viltkött, som kommer från de svenska skogarna. Vissa djur har vi själva nedlagt - mer ekologiskt blir det inte.