Fest och middag

Magiska kvällar
på Millesgården Lanthandel

En måltid på Millesgården Lanthandel är något alldeles speciellt. Här kan ni kan välja att sitta ute på terrassen omgiven av trädgårdens blommor och fågelkvitter eller inne i restaurangens olika delar, glashuset med närheten till vackra blommor eller vid entrén, i direkt närhet till kockarna och alla fina råvaror.

För länge sedan var vårt fina K-märkta hus Carl Milles trädgårdsmästar­bostad och fortfarande finns många tidstypiska detaljer kvar om du ser dig omkring. Husets vackra proportioner, material och inredning bidrar till den trevliga atmosfären. På kvällarna är restaurangen stängd för allmänheten. Då går det utmärkt att hyra hela restaurangen för en privat middag, fest, bröllop eller någon annan tillställning.

 • Sittande middag på terrassen upp till 130 personer.
 • Bar och mingel inomhus eller utomhus.
 • Möjlighet till dans och underhållning.
 • Sittplatser inomhus fördelade på flera rum:
  • Glashuset: 60 platser
  • Entrédelen: 16 platser
 • Kostnader för lokalhyra och personal:
  • Middag eller mingel till kl 23: 15 000 kr
  • Bar till kl 01: 5 000 kr

Menyförslag

Vår · Sommar · Höst · Vinter · Jul · Mingel

Kontakta oss

Erbjudande

Studentmiddag för avhämtning

Till dig som planerar en studentmottagning på annan ort kan vi erbjuda mat för avhämtning till ett rabatterat pris. Maten tillagar vi från grunden av härliga råvaror och förpackar den sedan kall, färdig för enkel uppvärmning och servering.

Menyförslag

Fest och middag

Sommarfest
på Lanthandelns terrass

Bjud dina vänner till en härlig sommarfest på Lanthandelns terrass! Här har vi gott om plats och kan skapa en skön utomhusmiljö som passar mingel eller middag. Vi har långbord, utomhusbar och fin sommarmat av hög kvalitet. Om ni önskar kan vi erbjuda mat från grillen, där vi grillar förstklassiga råvaror framför era gäster.

Dukning på terrassen

Gäster på terrassen

Kontakta oss

Fest och middag

Bröllop
på Millesgården Lanthandel

Vi älskar att göra bröllop! På vår stora terrass kan vi skapa en fin avslappnad trädgårdsmiljö som passar perfekt för en mysig bröllopsfest i sommarkvällen. Terrassen är täckt av kraftiga motordrivna markiser med infravärme, så ni sitter tryggt ifall vädret skulle slå om. Vill ni ha dans med DJ efter middagen så går det utmärkt att ha det inne i Lanthandelns glashus. Det går inte att ta med sig egen dryck eller mat till oss. Kontakta oss så kan vi visa upp lokalerna för er och berätta mer över en fika.

Brudpar

Champagne

Kontakta oss

Middag

Exklusiv middag
i stora Ateljén på Millesgården

En middag i Stora Ateljén på Millesgården är en helt unik upplevelse. Den kräver noggrann planering och ett stort engagemang. Resultatet blir en oförglömlig kväll. Bokning av Konstnärshemmet sker alltid i samråd med museet på Millesgården. Hela huset är fullt av konstverk och i Stora Ateljén sitter ni bland Carl Milles gipsoriginal. Närheten till Skulpturparken, den antika samlingen och de andra rummen i Konstnärshemmet ger en enastående inramning till aktiviteten.

 • Sittande middagar upp till 60 personer.
 • Mingel upp till 200 personer.
 • Vi debiterar personalkostnad för hela personalstyrkan under aktiviteten.
 • Lokalhyra tillkommer från muséet.
 • Kostnad för hyrgods och bordsdekorationer tillkommer.

Servitör i Stora Ateljén på Millesgården

Stråkkvartett utanför Konstnärshemmet på Millesgården

Kontakta oss för ett möte

Catering

Fest hos er
eller någon annanstans

Vi står till tjänst med det mesta som rör mat och dryck. Till små eller stora evenemang. För privatpersoner eller företag. Klicka nedan för att läsa mer.

Lanthandelns Catering