Julmiddag

Aktuellt

Julfest på Millesgården Lanthandel

Planerar du en julfest? Ha den hos oss! Vi står gärna till tjänst och erbjuder er att hyra restaurangen för en julmiddag, både för privatpersoner eller företag. En exklusiv tillställning i vår mysiga miljö, med härlig mat tillagad från grunden i vårt kök av utvalda råvaror med hög kvalitet.

Tider
Restaurangen är öppen för allmänheten fram till kl 17. Efter det går det utmärkt att hyra restaurangen och få hela lokalen för er själva - för middag fram till kl 23 eller om ni vill fortsätta med bar efteråt fram till kl 01.

Plats
Vi har upp till 60 sittplatser inomhus. Om ni önskar dans efter middagen finns plats för det i en separat del av restaurangen.

Priser
Vi tar 15 000 kr i lokalhyra och personalkostnad för att vi ska hålla restaurangen öppen för middag bara för er. Sedan tillkommer kostnader för mat och dryck utifrån era önskemål. Vi sammanställer alltid en detaljerad offert inför bokningen, så att ni har kontroll över alla kostnader och villkor innan ni bestämmer er.

Julkrans

Meny julmiddag Kontakta oss

Övrig tid på året

Magiska kvällar på Millesgården Lanthandel

En måltid på Millesgården Lanthandel är något alldeles speciellt. När vädret tillåter kan ni välja att sitta ute på terrassen omgiven av trädgårdens blommor och fågelkvitter eller inne i restaurangens olika delar, glashuset med närheten till vackra blommor eller vid entrén, i direkt närhet till kockarna och alla fina råvaror.

För länge sedan var vårt fina K-märkta hus Carl Milles trädgårdsmästar­bostad och fortfarande finns många tidstypiska detaljer kvar om du ser dig omkring. På kvällarna är restaurangen stängd för allmänheten. Då går det utmärkt att hyra hela restaurangen för en privat middag, bröllop eller annan tillställning.

Menyförslag

Vår · Sommar · Höst · Vinter · Jul · Mingel

Kontakta oss

Fest och middag

Sommarfest
på Lanthandelns terrass

Bjud dina vänner till en härlig sommarfest på Lanthandelns terrass! Här har vi gott om plats och kan skapa en skön utomhusmiljö som passar mingel eller middag. Vi har långbord, utomhusbar och fin sommarmat av hög kvalitet. Om ni önskar kan vi erbjuda mat från grillen, där vi grillar förstklassiga råvaror framför era gäster.

Dukning på terrassen

Gäster på terrassen

Kontakta oss

Fest och middag

Bröllop
på Millesgården Lanthandel

Vi älskar att göra bröllop! På vår stora terrass kan vi skapa en fin avslappnad trädgårdsmiljö som passar perfekt för en mysig bröllopsfest i sommarkvällen. Terrassen är täckt av kraftiga motordrivna markiser med infravärme, så ni sitter tryggt ifall vädret skulle slå om. Vill ni ha dans med DJ efter middagen så går det utmärkt att ha det inne i Lanthandelns glashus. Det går inte att ta med sig egen dryck eller mat till oss. Kontakta oss så kan vi visa upp lokalerna för er och berätta mer över en fika.

Brudpar

Champagne

Kontakta oss

Middag

Exklusiv middag
i stora Ateljén på Millesgården

En middag i Stora Ateljén på Millesgården är en helt unik upplevelse. Den kräver noggrann planering och ett stort engagemang. Resultatet blir en oförglömlig kväll. Bokning av Konstnärshemmet sker alltid i samråd med museet på Millesgården. Hela huset är fullt av konstverk och i Stora Ateljén sitter ni bland Carl Milles gipsoriginal. Närheten till Skulpturparken, den antika samlingen och de andra rummen i Konstnärshemmet ger en enastående inramning till aktiviteten.

  • Sittande middagar upp till 60 personer.
  • Mingel upp till 200 personer.
  • Vi debiterar personalkostnad för hela personalstyrkan under aktiviteten.
  • Lokalhyra tillkommer från muséet.
  • Kostnad för hyrgods och bordsdekorationer tillkommer.

Servitör i Stora Ateljén på Millesgården

Stråkkvartett utanför Konstnärshemmet på Millesgården

Kontakta oss för ett möte

Catering

Fest hos er
eller någon annanstans

Vi står till tjänst med det mesta som rör mat och dryck. Till små eller stora evenemang. För privatpersoner eller företag. Klicka nedan för att läsa mer.

Lanthandelns Catering